Gårdagens outfit

image125image126

Det här hade jag när jag och Tabbi var på Dolphins-matchen igår  =D

♥ linne - Esprit
♥ kort tee - Monki
♥ Jeans - Cheep monday

Godmorgon!

Nu sitter jag vid Tabassoms dator och kollar in massa bloggar, skriv en komentar så kommer jag kolla in din blogg med! =D
 Det blev ingen skräckis igår för att den ladda aldrig klart för ens klockan va jätte sent och ögonen typ föll ihop! =/ aja det får bli nån annan gång.
Föresten jag har färgat mitt hår, ljust. . . Det blev en blandning av guldigt och orange enligt mig, INTE som jag tänkt mig! Jag känner inte ingen mig själv längre!, jag tror jag ångrar mig men endå så gör jag inte det. En sak som är konstig är att jag tycker det va rätt OK att har uppsatt hår, jag tycker aldrig att jag har passat i det. Jag måste bli nöjd senare för det kostade endå 890 kr för slingor och klippning. Ni får se en bild senare kanske. . .

Förändringar

Okej mit liv har förändras på senaste tiden både bra och mindre bra. Men jag vill bara säga att jag trivdes bra förut med och jag vill inte att allt förändras, men just nu så känns det som att jag har börjat ett "nytt" liv och jag trivs! Men jag saknar hur det va förr, ville bara säga det. . . .


Nu så är jag hos Tabassom och vi ska se SAW, IIHHHH jag kommer inte kunna sova i natt! jag är värsta fegisen! Tabassoms hand kommer bli krammad så HÅRT! haha

Inget Internet

Jag har som sagt flyttat och vi har inget internet så det är anledningen till att jag inte har laggt in några inlägg. Men jag tror och hoppas att vi får vårat internett på måndag. Puss hej, jag skriver så mycket jag kan!

LÅÅÅÅÅNG fredag

Emma åkte hem för en halv timma sedan. Vi hade det mysigt fast det inte finns så mycket att göra hemma hos oss, vi har bara massa kartonger framme. I dag så ska jag inte göra något speciellt tror jag, jag ska väll hjälpa till att packa upp saker ur kartongerna. Nu så är vi i vårt förra hus och packar ihop de saker vi har kvar. Det kommer bli en lång dag i dag. 
image124

Varför kan det inte vara ett varmt påsklov?

Flytt!/ LOV

Hej hej nu så har jag flytat till  vårat hus, ÄNTLIGEN! Det är jätte fint mn inte klart ännu men det bryr jag ig inte om längre. Vi har inte internett där ännu så det komer bli lite färre inlägg nu på et tag. Men jag ska skriva så mycket jag kan jag lovar.

Nu har vi äntligen LOV, SHOOHOO!!!! SÅ HMMLA SKÖÖNT!!  Nu så är ja hemma hos Emma, vi sitter och kollar på TV. I kväll så är det föräldrarmöte/elevmöte, Jätte kul att gå på det när man har fått lov så ska man till skolan igen. SUCK! Aja jag och Emma ska hitt på nått skoj nu puss puss!

image123
MIn favobild!!!!!  puss på dig!

Lurvig!

458781-122

Jag ville bara visa hur lurvig hon är. Jätte len att ta på min lilla Grapefrukt. 
( pappa kom på att huvudet va lika stort som en grapfrukt)



Änlitgen!

Nu har jag varit och hälsat på min söta lillasyster, hon var den minsta bebis jag har sett! Hon hade massa hår över hela huvudet och hon hade till och med polisonger. ♥ Hon ligger i ett rum med en bebis till och min syster är mycket sötare! =D Namnet har vi inte bestämt oss om antingen Stella eller Thea, jag tycker Thea är mycket finare men det spelar inte så stor roll.... Ska åka och hälsa på henne så snabbt som möjligt igen. Puss på syster :p

458781-120

Skärp till dig!

458781-119
De här skärpen tycker jag är jätte snygga speciellt den längst ner! Det randiga i mitten är från top shop de andra två är från urban outfitters. 

Sommarkänslor!

458781-114


Det här är nog min favorit klänning, tänk att ha den en solig dag på sommarlovet. asso jag är helt såld!  Den kommer från urban outfitters hittade massa saker där som jag vill visa men jag visar nog lite i taget tror jag ;D..



I morgon......

I dag så träffade jag aldrig min lillasyster det blir i morgon istället. Jag pratade med Fia i dag och hon sa att bebisen bara va 43 cm lång och vägde 1,8 kg, jag säger bara OMG vad liten! Längtar tills i morgon! puss på det!

?

458781-113
Jag bara älskar den här bilden, den är så SÖT! haha puss på dig :P


värme

458781-112

Jag värmer dig gumman! <3 

;D

Present tips!

458781-111

I s´dag så hittade jag och Anna ett litet fynd i en inredningsbutik (kommer inte ihåg va den heter) och då så hittade vi de här söta "fågelholkarna" :P man lägger i en fågelfröboll i den och sedan sätter den på ett fönster. De kostade 35 kr st. neb det var 50% rea på dem å jag passade på att köpa två, vem vet det kanske ligger en sådan här i ditt paket när du fyller år ? ; D 

ROLIGT?

I dag va jag och Anna på intagningsprov på De geer, bild och form, jag tyckte det var jätte roligt!  De hade ställt upp massa saker i mitten av en ring av staflin och sedan så fick man sätta sig vid ett stafli och först skissa av och sedan måla av den del man ville av det som stod i mitten. JAg funderar faktist lite mer på att välja estet nu.... 

Efter De geer så gick Anna och jag ner till stan och shoppa. =D Vi orkade inte åka tillbaka till skolan + att jag va så nervös innan så jag kände mig lite skakis efteråt. När vi skulle äta så mötte vi hela klass 9D och snacka om att man fick blickar på sig, de trodde att vi skolkade, vi gjorde det bara halvt :P hehe 

  Det blev inte så mycket shopping för mig den här gången men jag hittade en hel del grejer som jag ville ha. Men dagens viktigaste "uppdrag" fixade jag, ett gosedjur till min syster! 

 
Lilla  Labolina 



Nyheter från Monki

Monki har så grymt snygga kläder!

image108


NUKNUK


Jag vill hitta en väska, jag har typ inga och jag gillade den här från 
http://nuknuk.jetshop.se/ , jag gillar när man kan ha den kort och hänga den över axeln. ! .

Sätt igång! =D

Fia min extra mamma ringde hem förut och hon sa att de skulle sätta igång i morgon. =D så i morgon händer det, jag får något som jag länge velat...........en syster. Jag bara längtar tills Fia ringer nästa gång för då är det bara att fara till BB. I morgon ska jag och Anna på intagningsprov på De geer med inriktning Bild och form och efter det så ska jag gå till stan och köpa ett gosedjur till min syster. <3 Jag vill nog köpa en groda tror jag, jag har hittat en fin på Drömgården. <3 puss på att den här helgen slutade med en god nyhet! <3

458781-102

I´m in love

458781-100458781-101

De här två smyckena är helt underbart fina! <3 Armbandet kostar 425 kr och halsbandet kostar 129 tror jag. :S Halsbandet kommer från Glitter och jag tror faktist att jag kommer att köpa det! Det som r extra charmigt med smyckena är att man kan öppna(armbandet) och ta loss luren. Innuti armbandet finns det ett brev där det står I love you på. Jag säger bara I love you to!

HAHA


HAHAHAHHAHAHA äkta min humor! =D hahaha han är så jädra BRA!!!

SNYGG!

458781-97

Freddy Åsblom som spelar Ville i Rosa the movie är så himmla snygg! Jag och Cornelia satt och njöt när han kom in i  tv bilden! Vad säger ni är han en heting eller vad? 

Oftare?

Cornelia kom hem till mig i Torsdags och sov över hos mig till i dag =D Mycket mys! Händer alldeles för sällan! Det här är en bild från i morse innan vi skulle gå iväg till tennisen. Vi hade studiedag i dag så jag utmanade Correborre på tennis. Mycket roligt! Jag vann =D jippi, men inte för vi körde på värsta allvar men endå. :P I går kväll kollade vi på ROSA the movie och sweet home Alabama och de var bra tjejfilmer som passade till våran lilla tjejkväll! Cornelia hopas du inte blir sur för bilden, jag tar bort den i så fall :P puss !
 
458781-96


Dröm!

image118
Det här halsbandet är helt underbart fint! Det är från Top shop tror jag :S Jag fastnade i alla fall hårt för det! 

<3

DÖD

458781-93
Okej jag har märkt att jag är helt KÄR i helger!! Så fort det blir Måndag så längtar jag till helgen! Men det är nog bara för att det är så mycket i skolan just nu. Prov och inlämningsuppgifter varje vecka. MINST! JAg döör! HAtar skolan just nu va fan! hehe nu låter jag värsta depp men det är fasen jobbigt just nu , ville bara förmedla det :P hehe ;D

PaNiK!

Jag har panik, jag kommer inte hinna klart ed hemkunskapen tills i morgon! Vi ska inreda en lägenhet  och man har fått 20000 kr och jag började med det alldeles försent så jag kommer inte att hinn klart! FAN! + Att vi har prov på det i morgon och klockan är 23.00! JAG kommer att dö! Bajs på det! JAg får nog skylla på i morgon att jag glömde arbetet hemma. :P hehe

tack!



I helgen så fick jag lite små presenter. TACK TACK säger jag bara. =D Love it! puss puss
Jag hade trevligt i helgen fast det blev mycket plugg. Ska gå och lägga mig nu skriver mer nån annan dag puss puss


RSS 2.0